31. januar 2008

Alt er lov...

Opp med hånda de som har sett programmet "Hjelpekorpset" på tv2. Det der Helén Vikstvedt og Solveig Kloppen gir råd og veiledning på spørsmålene som aldri har, og som mest sannsynlig kanskje aldri vil ende opp på desken til "Tv2 hjelper deg". For litt siden tok de for seg hvordan vi jenter kler oss, og om vi egentlig kan stole på moteindustrien når de sier at i år er alt lov.

Jeg har vært innom det før her på bloggen, men blir til stadighet overraska over H&M's friske satsing på websidene sine. Og jeg må bare kaste meg på bølgen og si det samme som hjelpekorpset. For dette,- det kan UMULIG være lov:

8 kommentarer:

Liv Jorunn sa...

jo jo jo, jeg ser virkelig for meg deg med en slik turban på hodet.

Anonym sa...

ja men, DEN e lov!

Gunnhild sa...

ja..jeg har store planer om å skaffe meg en sånn bleie/hotpant/body sak.. virkelig nydelig!

Anonym sa...

ja, den va flottast synst ej... deffør valgte ej å la den få stå i front, kan du sei...

Lotte sa...

Men altså, kjære deg; det er vel slik at man overdriver på catwalken (kattegangen?) og på reklameplakater og i moteblader og slikt for å understreke/fremheve? Håper jeg...?!
Disse antrekkene kan jo f.eks. tolkes dit hen at det skal være hodeplagg, ballongbukser og generelt afrikansk-inspirert mote i år.. Forsjempel.
De var jo egentlig ganske kule! :o)

Kjersti sa...

Det programmet e humor:) Det beste e jo at dei faktisk tar opp ting som kvar å ein kan lure litt på i blandt. ganske så genialt :)

Håpe du har det flott på tur :)
savner deg :) kos deg masse!

Kjersti

Anonym sa...

poenget er vel heller å ta ut element fra moten som du liker, og sette det sammen sånn du føler deg konfortabel med å gå. kan ikke akkurat si at dine eksempel er dei mest sprelske jeg har sett..

Agnetha sa...

skal du ikke blogge om sommeren på sunnmøre snart ...?