31. januar 2008

Alt er lov...

Opp med hånda de som har sett programmet "Hjelpekorpset" på tv2. Det der Helén Vikstvedt og Solveig Kloppen gir råd og veiledning på spørsmålene som aldri har, og som mest sannsynlig kanskje aldri vil ende opp på desken til "Tv2 hjelper deg". For litt siden tok de for seg hvordan vi jenter kler oss, og om vi egentlig kan stole på moteindustrien når de sier at i år er alt lov.

Jeg har vært innom det før her på bloggen, men blir til stadighet overraska over H&M's friske satsing på websidene sine. Og jeg må bare kaste meg på bølgen og si det samme som hjelpekorpset. For dette,- det kan UMULIG være lov:

9 kommentarer:

Liv Jorunn sa...

jo jo jo, jeg ser virkelig for meg deg med en slik turban på hodet.

Anonym sa...

ja men, DEN e lov!

Gunnhild sa...

ja..jeg har store planer om å skaffe meg en sånn bleie/hotpant/body sak.. virkelig nydelig!

Anonym sa...

ja, den va flottast synst ej... deffør valgte ej å la den få stå i front, kan du sei...

Lotte sa...

Men altså, kjære deg; det er vel slik at man overdriver på catwalken (kattegangen?) og på reklameplakater og i moteblader og slikt for å understreke/fremheve? Håper jeg...?!
Disse antrekkene kan jo f.eks. tolkes dit hen at det skal være hodeplagg, ballongbukser og generelt afrikansk-inspirert mote i år.. Forsjempel.
De var jo egentlig ganske kule! :o)

Kjersti sa...

Det programmet e humor:) Det beste e jo at dei faktisk tar opp ting som kvar å ein kan lure litt på i blandt. ganske så genialt :)

Håpe du har det flott på tur :)
savner deg :) kos deg masse!

Kjersti

Anonym sa...

poenget er vel heller å ta ut element fra moten som du liker, og sette det sammen sånn du føler deg konfortabel med å gå. kan ikke akkurat si at dine eksempel er dei mest sprelske jeg har sett..

Agnetha sa...

skal du ikke blogge om sommeren på sunnmøre snart ...?

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風