4. juni 2007

Hei!

Det har blitt sommer igjen. Ukene går så fort, og før en vet ordet av det er de tjukke boblejakkene og ullgenserne byttet ut med kortarmede sommerklær og lette sko. Gradestokken stiger for hver dag som går, det er grønt og gjengrodd overalt og jeg nyter det. Det som derimot legger en liten demper på den store sommerfølelsen er en muntlig eksamen som ligger og godter seg der fremme i begynnelsen av neste uke, og om dagene sitter jeg med nesa godt plassert i ulike pensumbøker. Jeg har til nå lest litt om hjerte- og karsykdommer, diabetes og fedme, og funnet bombesikre tegn på at jeg sikkert lider av alt i hop. Det er ikke det spor vanskelig å bli litt smårar når en begir seg ut på sykdomslære.

Når en ikke har bedre ting å ta seg fore er det Facebook som stjeler litt tid om dagen. Der har jeg til nå funnet tilbake til mitt første kyss, medlemmer av ungdomskoret jeg engang var ivrig medlem av, samt bekjente jeg ikke har snakket med på år og dag. En og annen har jeg gjenopptatt kontakten med, mens andre blir ofre for min godt skjulte kikkertilbøyelighet. Det er utrolig morsomt å snoke rundt i andres bilder, se hvordan de ser ut nå, hvem de er sammen med, om det ble han og henne, om slekta er videreført og så videre. Jeg er ikke flau når jeg sier at det er ganske genialt.

Siden sist har jeg fått meg ny jobb, og starter i morgen. Det er nattevaktstilling ved psykiatrisk avdeling på sykehuset i Ålesund, og jammen blir det pendling på meg et halvår til. Tror det vil bli veldig spennende å begynne der inne, har hatt noen opplæringsvakter til nå, og trives veldig godt allerede. Så får en bare håpe at det blir nok vakter av det, har til nå kun 52% stilling - noe som betyr 11 herlige vakter i løpet av seksukers turnus. Ikke akkurat noe å se mørkt på. Har såvidt tenkt tanken på å luske til skolekontoret og stille meg åpen for vikartimer for å fylle ukene (!) med fri som dukker opp mellom vaktene. Dersom det går i boks tror jeg nok jeg skal klare å ordne nok kronasjer i lommeboka til å få en fiin Sør Amerika- tur med Rita fra januar av. Vi har ikke kommet så veldig langt i planlegginga enda, men til nå frister det ganske mye kan du si, med femdagers kajaktur på Cuba, spanskkurs, salsadansing, fjellvandring i Argentina og dykking med kjempeskilpaddene på Galapagosøyene. Jeg gleder meg iallefall utrolig mye allerede, og innser mer og mer hvor heldig jeg er som skal få oppleve enda en go'tur.

Her om lørdagsnatta gikk jeg, Torill, Endre og Asgeir hjemover fra en hyggelig kveld på Bryggen da Asgeir ganske bestemt informerte om at det var på høy tid med oppdatering her inne. "Ka ej ska skrive om da liksom?!" spurte jeg mens vi rundet hjørnet på Bergsøy skole og fortsatte nedover veien. "Skriv om dinne turej her!" svarte Torill.

Så da var det gjort...:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takker..:)
-T-

Anonym sa...

Så stilig bilde! Fåtåmådell;)

Ane

marianne sa...

Nænænænæ.... vi veit ken so e det;)

Agnetha sa...

du er en av de viktigste folka i livet mitt!
God helg :)