28. januar 2007


Ej he nettopp skifta over frå den gode gamle Blogger'n til den nye og meir interessante Google Blogger! Nåke som bringe med sej nye og uante muligheite. Som den galningen ej e ette å forandre, ommøblere og gjer ting nye og spennande - verte det no litt forandring her inne. Som enkelte kanskje ser, e heile lista mi med linka til andre bloggara borte vekk. Ej håpe og ber om at den ligge lagra en plass og at ej kan finne den igjen.

I allefall - trofaste venna, ha tålmod me mej og småblogten. Vi kjeme sterkare tilbake, ette et lite ansiktsløft. Inntil då kan no dokke repetere litt ta tidligare fagstoff frå menyen til venstre. Sjøl om monge vil påstå at nåke e utdatert, vil ej ta til motmæle og fastslå at mykje framleis står like fast den dag i dag. Som for eksempel ditte, eller den her (suuukk) og jada - dinne me, om so med litt mindre dramaqueen tendensa dersom den skulle vore skreve i dag. Ej he nemlig en plan...

Men iallefall kan det no være godt førr nåkren å ta en trip down memory lane og stille sitt enorme behov for gjensyn me dinna forbaskades nissan micraen...

See you!

4 kommentarer:

Liv Jorunn sa...

Livvi like mejkåværn! Og linkene ligger da der de..

marianne sa...

Ja, ej fann dei! Takktakk! Ej pusla enda, men trur ej he funne ut at ej vil ha det nåkelunde sånn no. Ei stund framover iallefall..;)

Agnetha sa...

Oi. Bruningsida er borte. Detta var nytt og overraskende. Antakelig det du ønska. LYKKE til med denne grønne bloggen :) hø hø. Nei, det var ikke ironi. Har tenkt på makeover sjæl. Nå får vi se hva som skjer i inspirasjon fra deg..

Anonym sa...

Det vart riktig fint ditte her du:) hehe..Trur ej med skal pusse opp litt..