10. desember 2005

Gratulerer!

Jeg er av den typen som glemmer alles bursdgaer. Så godt som alles i allefall. Jeg kommer sikkert til å glemme mine egne barns bursdager, kjærestens bursdag, søskens har jeg allerede glemt flere ganger, og jeg er troende til å glemme min egen også.

Men, én bursdagsdato bruker jeg å huske. Og det er Berit sin.
10. desember er liksom en dato som er lett å huske synes jeg. Når noen sier at de skal det og det den 10. desember, dukker Berit automatisk opp. Hvorfor hennes bursdag har brent seg fast mens andres forsvinner som fugl mot det blå, eier jeg ingen anelse om.

Siden jeg er helt på kjøret etter nattevakt i natt, og ikke særlig i julehumør (det blåser, regner og er 13 grader ute..) bruker jeg bare dagens lille kalenderluke til å gratulere Berit. Som er noe av det mest julete jeg vet om. Så duger det. Gratulerer med dagen, Kjære!

-Marianne-

2 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååå!!!! Såg den itj før no æ! Har itj fått t å kom inn på bloggen din i fleire daga!! Føler meg beæret over å ha kommet inn med bilde og greier på bloggen din. Skvatt da jeg scrolla nedover. Ho var det nå kjent med ja. Og så var det meg, og jeg kjente en liten rørt fryd i hjertet mitt:) Koseli! Takk kjære Marianne!
ps: takk for at du ikke nevnte alderen min....

Anonym sa...

25 ÅÅÅÅÅR! Stein gammel vettu!


ps:
føler oss snytt for en
"halvrund dag feiring"