26. juni 2008

Heisann!

Nå begynner det å bli en stund siden det var oppdatering her inne, så da får jeg prøve å gjøre noe med det. Det har atter en gang blitt sommer på Nærøya, og det er atter en gang den typen sommer som vi kjenner så altfor godt. 10 forfriskende grader i lufta og like vått over vann som under. Men jeg klager ikke! I går hadde vi sol! Da ble det grilling på sjøbuda, et par cider og nyplukka jordbær. Det var ikke akkurat sommerkjolen på og vassing i vannkanten idet sola forsvant bak Hornseten, men en må tilslutt bare bestemme seg for at nå skal en kose seg, koste hva det koste vil! Og det ble en fin kveld der ved utepeisen sammen med Torill og Margrethe, mens hegrene brølte ifra greinene sine på den andre siden av vaulen og sloss om beste utsiktsplass. Vi ble i alle fall sittende til sola begynte å stige igjen, og hegrene (endelig) tok natta. Da pakket vi sammen thermodress og bøttegrill og tuslet oss hjem i sommernatta.

Forrige helg var jeg på 10-årstreff på folkehøgskolen. Det var utrolig koselig å se gamle kjente igjen, og mest koselig var det vel at vi fikk samlet go'gjengen; Katrine, Elin, Gunnhild (som bestemte seg for å flytte termindatoen sin fram et par uker, slik at hun også kunne komme) og Berit. Selv om vi har blitt ti år eldre utenpå, merket vi ganske kjapt at vi fortsatt er ganske unge til sinns. De stolte fedre tok seg av ungene så godt som hele helga, og gjorde sitt til at vi kunne rangle, mimre og le. Mye.

Sommeren videre er ganske fullbooka. I morgen er det jobb, før jeg i gryotta reiser til Bergen sammen med Miranda på lørdag. Neste helg kommer jentene fra Volda på besøk, og forhåpentligvis blir det lange sommernetter rundt bordet utenfor sjøbudveggen da også. Så blir det full fart med mye jobb fremover, før en muligens liten sverigetur med smågodt, småbrødre og tur på Liseberg. Jeg er litt klar for å hyle litt i en berg- og dalbane igjen, kjenner jeg.

Ellers har jeg det jo bra da. Men er litt rastløs for tida. Hadde du tilbudt meg en flybillett i dag, til Havanna, Buenos Aires, Rio eller ... ja, hvor som helst i Sør Amerika egentlig, så hadde det vel vært en liten sjanse for at jeg hadde hatt hodet mitt ute av døra allerede. Men, men. Vi tar noen flere bilder i stedet.
Berit med siste skudd på stammen, Trygve.

Berit, Marianne og Gunnhild.

Elin med Johanna...

Katrine, Berit, Marianne, Gunnhild og Elin


Høg marshmallowsføring...
Min kjære bror og mej på båttur. Veldig kamerasky begge to ja...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fine bilde ja!!!!KOSA mæ mytji æ å!!!

Eirin sa...

åååå, det er fint å ha deg tilbake på gamlebloggen snuppa:)

Anonym sa...

Gratulere med plass i volda!! Du kjem helst sikkert t å trives!! E litt misunneli, kunne godt ha tenkt mæ å gått et slik år æ å..