6. desember 2006

Tankane i haudet mitt akkurat NO

Ej he tre venninde so skal gifte sej til sommaren. Tre stykk! Ej he sikkert fleire me, berre ej tenke hardare ette. Sånn som mi gode Agnetha. Ho skal gifte sej til sommaren. Ho veit det berre ikkje sjøl enda. Frå før av he nesten alle i heile verda so ej kjenne gifta sej. Det går i kjola og slep og blomstra og kirke og alt so skal fylge med på en dag som ditta. Ej e litt misunneli kjenne ej.

He nettopp levert idrettsped og kroppsøvingsdidaktikkeksamenej min so ej he slete me den siste veka. Tatt i betraktning at vi he hatt 6 veke på oss å gjer den på, so e det vel ikkje so masse sympati å oppdrive når ej fortelle at ej e litt sleta. Men, det va deilig å få den unnagjort, og no kan ej slappe av ... I ca 45 minutt før ej må begynt å lese på "Idrett, kultur og samfunn". Men ej klaga ikkje asso! Det e veldig interessant, og ej lika det vi drive på me. I morga e det dei to siste timane med turn - og då drege vi fram storetrampolina. E det et godt tidspunkt å verte lemlesta i god tid før julekvelden ringast inn, so e det vel i morga mellom 11:15 og 13:00. Og under 20 andre hoppande glade kroppsøvingsstudenta som i rein trampolinelykkerus ikkje legge merke til at det e dej dei hoppa på. Ej gler mej!

Stolane på høgskulen e utrulig ekle. Dei ser bra ut, men e ikkje nåke særlig å site på. Det kjennes ut so du site på ei blanding ta en gyngestol (bra) med en ispinne i ryggej (ikkje so bra). Sjølve gynginga e ej litt usikker på i forhold til å skrive på tastaturet samtidig. No skal ej gynge som en helt samtifig so ej srkve på sseme tid. Ser du? Dunka dårliog.

Nei. Ej stikke...

11 kommentarer:

Anonym sa...

What?? Var ikke jeg i tankene dine da du skreiv dette? Jeg satt da virkelig og snakka med deg på msn, gjorde jeg ikke? Savner deg, Marianne!

Anonym sa...

Det er en artig dialekt du har. Jeg må konsentrere meg ordentlig for å få med meg alt. Ikke visste jeg at vi skal ha bryllup til sommeren.... Jeg begynner å bake i dag.

Det er bare dine venninner som gifter seg tidlig, tror jeg. Du er jo så ung som en nyutsprunget blomst, du. Snart kommer en kjekkas og plukker den. Det er leeeeeeenge til du er avblomstret, Marianne. Det er verre med meg. her er den ungdommelige friskheten virkelig på hell. He,he.

Anonym sa...

Ej e stolt over å ha dej som syste du!;) hehe..Ka du ønska dej i julegave, turnar?:)

marianne sa...

Liv Jorunn: Du kom i tankane mine rett ette at ej ha blogga ferdig skjøna du...:)

Mamma Ø: Ja, det e berre å bake! Det verte stormande jubel og hæla i taket, heile tre daga til endes;) ELlers so site ej no her me dinna hersens blomstej min, men e no pinadø ingen so vil plokke på den! Dessuten so skal ej verte akkurat so unge so dej når ej verte på din alder...:)

Kirsti: Førr et spørsmål: Turnsokka vell...?;) Sjald? Lue? Alt mulig gøy og søtt og nydelig på accesoriesfronten!

Agnetha sa...

Jeg ser nå at jeg er en av de siste (men en av hovedpersonene) innblanda i dette bryllupet til å kommentere saken...

kjør på.
Mamma: jeg vil ha ostekake og kringler.

Anonym sa...

Synst d virka som du stressa litt no Marianne, som sagt ved tidligare anledninga, pust roligt inn å ut!!!

Asgeir D

marianne sa...

Ååå! Nei, no vart ej gla:) Asgeir! Din fyrste kommentar på bloggen! Ej kryssa i taket:) Og ej huska veldig veldig godt råda dine..:) Dei he vore velbrukt før, og ej bruka dei gjerne igjen..:) Pusta rolig. Inn og ut.

Agnetha - ej e klar for bryllup, og det veit du. Det e kje nåke å stusse på. Du og Elling e made to be together. Og når ej sei det, so veit du at det e verdt å gå førr;);) lov ju beibi.

Agnetha sa...

OIOIOIOI.... dette var nesten for mye på en lørdags formiddag..:) *tørke rørte tårer* (nesten) Elling gliste jammen meg han også. Vi må vel vente litt til, men .. ;)

Anonym sa...

Du kan plutselig være gift og sitte med mann og barn i Karasjok, mens du leser Albert Åberg på samisk som kveldslektyre. Eller Alfons da, som han heter her. Og da begynner du å tenke da, på hva i alle dager har ført deg dit. Sånn mens du blunka bare. Jepp. Det er kjempemoro!

Anonym sa...

Aprops kroppsøving for lærere og sådanne. På eksamen ble jeg spurt om hva et godt hopp var. Jeg tenkte jeg kunne vise det i praksis, men der tok jeg visst vann over hodet. Ikke særlig god hopper nei. Heldigvis skjønte jeg det. Så jeg sa "Sånn. Bare motsatt". Sensoren var kjempehumoristisk. Kan ikke forstå anna i ettertid ihvertfall ;)

marianne sa...

Haha!:) So utrulig bra! Ej skal ikkje hoppe nåke ting med det fyrste, og det sete ej pris på. Ikkje tenke ej sooo masse på å gifte mej helder asso..:) Ej kan godt drive å blunke ei stund til. Veldig koselig å høyre frå dej Margaret! Håpe, og trur du kosa dej fælt...:) Klem