28. oktober 2006

Til den det måtte angå...

SMS e utrulig drygt om dagen, so ej gjer det enkelt og greitt. Ej kjeme til OSLO 17.-19. (rundt om der +/- 16.+20.) november! HURRA!! Gleda mej til å sjå alle igjen!

Lansering og signering av sjølbiografien min "Me rosa skylappa gjøna livet" på Karl Johan laurdagen. Okay, det va berre tull. Det fe vi ta en annen gong eventuelt.

Vær der da...?

23 kommentarer:

Lotte sa...

Så trivelig! :) Og vettuhva? Det kunne nesten ikke passet bedre for min del; jeg leverer siste oppgave 16. Nov. Guddiguddi! :)
Velkommen til bygda vår!

Eirin sa...

Heey- Jeg er på Eidsvoll den helga. Hvis du vil kan du komme og være med på julemessa vår. Velkommen!

kissa sa...

Eg e jo i Oslo då. Så eg e klar eg. Bare ring/sms meg, så ska eg stilla opp. D hadde vært veeeldig koselig

marianne sa...

HURRA!!!!!! ÅÅÅ! Ej kjenne ej verte so GLADE!:)

Agnetha sa...

Jeg er überklar, honey!! Rydder gulvet for deg hvis du vil!! :D anytime. sms er enda mer drygt når mobilen faktisk har dratt ned rullgardina og takka for seg.

Linda Tabita sa...

Vi har også masse madrassplass og hjerterom!! :D
..også kan vi feire bursdagen til Rita! Hipp hipp!

marianne sa...

HURRAAAA!! Ej verte gladelig ei natt her og ei natt der ej! (Hørtes kanskje ikkje sooo bra ut, førr ei skikkelig jente som myself..) Ej e so klar! No skal ej berre skrive hundre oppgåve før den tid, og so kan vi kose oss med god samvittigheit. Og ej e VELDIG klar førr å feire bursdagen til Rita!:)

Liv Jorunn sa...

Jeg kjenner jeg SÅ gjerne skulle vært i Oslo da jeg også. Og den bursdagsfeiringa høres gøy ut. Har jo festa med dere jenter før jeg, og det er et godt minne altså. Det må jeg si, for en gøyal kveld det var:)

marianne sa...

Ja, DET va det virkelig..:) masse kjekt å SJÅ på den kvelden;) hihi... Skulle ønske du va der den helga ej me, Livvi.. Det va vore veldig veldig veldig koselig.

Anonym sa...

Stikker du innom meg i Tønsberg også, eller?? :)

Anonym sa...

Jeg hadde egentlig tenkt å skrive Randi øst, og så glemte jeg meg. Men, jeg kan godt være din mamma i denne landsdelen!

marianne sa...

Ååå ,Raaandi!:) No blei ej reint rørte..:) You had me at 'hello'!

Det ha vore veldig trivelig å komme til Tønsberg en tur også, men ej veit ikkje kordan ej skal få tida til alt ej..!:)Kan ikkje du ta dej en tur til Oslo da, og so lunsja vi me (den andre) døtra di, shoppa litt og so slær du ut håret og blir me oss en tur på byn å dansa om kvelden?;) Høyrest ut so en plan!

Nei, ditta va trivelig kommentar asso, Randi!:)

Anonym sa...

:) Du er rar, Marianne! Dere skal slippe å ha med meg på byen. Vi får nok ses en annen gang, vi.

Anonym sa...

Ja...tro det eller ei, men jeg, erik og Litjdråkja er også i oslo-bygda denne helga :) ser at du sikkert har et stramt tids skjema, men hadde jo vært kjekt og se deg da? ikke sett Idun en gang du, og hun er OVER 1 år nå... :) vi kommer torsdags natta, og blir til søndag, treffes? JAJAJAJA!

Linda Tabita sa...

Ser ut som du må ta noen ekstra dager i by'n, Marianne, hvis du skal rekke over alt! Sånn går det når så mange er glad i deg på én gang! :D

marianne sa...

ÅÅÅ!!!:) Ja, Gunnhild! Vi må treffast! Det e kje tvil i det! Vi kjeme sikkert nedover torsdagskveld, so en eller anna plass inni der må vi få til å treffast, om det so berre verte en tur på kafe eller nåke sånt. Utrulig kjekt at dokke me e der!

Og Linda, ej skulle gjerne tatt ei heilve veke me dokke!:)

Linda Tabita sa...

"Vi"....?

marianne sa...

Ja?! Vi må no det?? Men hallo-o, ej skal no på en måte overnatte me dej da,Linda, so vi sjåast no iallefall!:) Gunnild må ej få skvisa innimylla en plass ho me..:) He kje sett dama på år og dag! (Boktavelig talt...:)) Berre ei dryge veke igjen no! GLER MEJ, mere og mere dag for dag!

marianne sa...

Åååå.... Iq-break... Ja, ej og han Jan Magne. Han skal ned å besøke studievenna, og då passa det innmari bra å haike;)

Agnetha sa...

Skal du bo bare hos Linda og Rita de dagene eller hos meg, eller begge deler? Du er velkommen hos meg også asså, bare kjekt å vetta lissom! ;)

marianne sa...

Aggie: Tenkte ei natt her og ei natt der ej egentlig...! Hadde litt lyst til det egentlig..Vi kjeme sikkert til å ta inn me ei veninde fyrste natta (tors) og so kan ej for eksempel vær hos dej frå fred til laurd hvis det e greitt, og so hos Rita og Linda frå laur til mand. For eksempel. Ka du trchur?

Agnetha sa...

ja, det høres fint ut det :) for her er det fest på lørdagen, så da er det greit å holde sæ unna ;)selv om vi også kanskje er på fest. hehe - flotters! da snakkas vi nærmere!

Agnetha sa...

takk for deg :)