22. august 2006

Sida sist he ej...

... vore på én einaste liten, puslete fjelltur.

... tatt opp igjen en muntlig eksamen i Bergen, og kjørt heim i lykkerus over "bragden" det e (førr mej iallefall..) å ha fått en C i Natur-, samfunn- og miljøfag. På siste spørsmål vart nok sensor rørt over at engasjementet va tilstades og augene mine blei blonke - men sannheita e at ej va berre so hinsides glad. Ej forstod ej faktisk straks va i mål...

... lært at å køyre heilt til Bergen og tilbake med en liiiiitej lyd i motorej, ikkje e særlig smart. Då står en plutselig hos bilmekanikaren og sler haudet i disken, bite sej i sutreleppa og trygla om å få dele opp betalinga i tre omgonga.

... begynt på Kroppsøving i Volda og funne plassa på kroppen som ej ALDRI trudde kunne verke so mykje. Det gjorde direkte låkt å legge sej i går kveld. Det skal det aldri, aldri gjer. Men det e verdt det altso... Kan nesten å stå på henda no!

... funne mej verdens stiligaste, om so kanskje minste, ettromsleilighet i Volda. Dyre va den me. Einaste positive e at et telys burde halde til oppvarming, og slik unngår vi tåpeligheita det e å leige leilighet der straumen kjem i tillegg. Når Norge visstnok går mot tidenes verste straumkrise og Volda faktisk e en ta dei få plassane der du fortsatt he gode sjansa førr å finne dej bustad med inkludert straum, so seie det vel sej sjøl at en eller anna plass innimylla der va der et økonomisk moment so skreik ette litt meir oppmerksomheit. Og som berre ikkje fekk det.

... fått mej kajakk! Ej he fått mej kajakk! Ja, det he ej! Å du og du, den e bra lekker. Raud og fin. No he ej lært mej å kome mej inn og ut av den når den ligge ved flytebrygga. Ej må innrømme ej skamma mej litt når ej merka kor lett og lite skummelt det va - kontra tida ej brukte på å site på hekken og tenke gjennom alt som kunne gå gale ved å slenge raua ti cm opp, til venstre og forhååååpentligvis trygt i bryggeplankane.

... sett lisjebrorej min, en kamerat og ei venninde gifte sej. Ikkje med kvarandre nei...

... hatt Rita, Linda og Agnetha på besøk - kollektivet frå Skrivergata reunited!

... nesten jobba mej i hjel, og lært at ikkje alt i livet kan kjøpast førr penga. Neste sommar skal ej ha litt meir fri.

..."vokst" ut to alle buksene mine.

... innsett at å ete smågodt so godt som kvar dag gjøna heile sommaren gjerne gjer det med buksene dine. Hypotesa "A moment on the lips - a lifetime on the hips" e herved utprøvd og vedtatt. Ej og Shakira e skjønt einige: her e det ingen hofte so klare å lyge sej unda nåke ting so helst.

Takk og lov førr at hausten e i gong, at Volda e utstyrt me masse fine turløype, at sola framleis skine og førr at DU e her og lese bloggej min, sjøl om ej he tatt den longe bloggeferiej. Hjarteleg velkommen e du i allefall. No rusha vi mot 10 000 besøkande, gjer kje vi?

8 kommentarer:

Agnetha sa...

HERLIG! Å så digg å lese hva du driver med, merker at jeg trenger å vite det...hmm:) twisted. Men jeg får jo ikke blogga sjøl, jeg er på bloggkjøret. Låner en pc med internett hver 14 dag eller no fordi min ikke er interessert i denslags nymotens greier. (hissig).

lykke til med de nye kroppsdelene!! :)

Anonym sa...

Der va du ijæn ja:) Endelig... Siden dagene mine går med på å surfe på nettet, er det en glede å bli underholdt av bloggen din. Håper å se deg snart! No e det knappe to uker igjen til jeg forhåpentligvis ligger på føden og vræler alt jeg er god for. ALDRI har jeg gledd meg sånn til noe som kommer til å gjøre så inni hampen forferdelig ondt før. Gleder meg som en våt hund til å slaske rundt på barselavdelingen i store joggebukser og Gjermund skjorter.. Vagge som en gås og ligge i senga og nyte synet av en nyfødt liten baby.. Sukk.. Finnes det noe som er bedre spør nå jeg.. Oj, dette ble langt..
Vi snakkes Marianne!:) Klem på klem

marianne sa...

Å Berit... Ka kan ej sei. Anna enn ... ja. Å Berit. Ej FØLE me dej! Og da tenke ej på at det kjeme til å gjer låkt ja.

Aggie! Håpe du he det bra!:)

Anonym sa...

Hei Snuppa!
Det høres ut som Volda er stedet! Jeg er ennå i startgropen i Oslo - skolen tar mye tid, men er ARTIG! føler meg som et helt menneske - klisje! men sant! i går var jeg å danset Salsa - første gang siden Bergen - deilig ;) ringer deg en dag! klem klem fra rita

marianne sa...

Gjer endelig det, du heile menneskje...;)

Lotte sa...

Ah, it's nice to have you back, darlin'! :D
Volda, asså? Jaja, slit det med helsa og lykke til. ;)

Kleeeeem

Pst: hva skjedde med Oslo-turen, 'a? Hadde nå vært kjekt å sett deg igjen! :)

marianne sa...

Ja! Uff, den Osloturen glømte ej heilt av! Som sagt, neste sommar verte det meir fri. Ej he kje fått drege pusten skikkelig gjøna heile sommaren ej, kjennes det ut som. Men en høst- tru til hovedstaden e kje å forakte det helder!:) E en del der nede ej burde fått avlagt en visitt no... Håpe du he det berre bra!

Liv Jorunn sa...

Hei min kjære! Her er jeg igjen...med atter en ny blogg. Bær over med meg. Men nå er jeg kommet for å bli altså. Var bare teite blogspirit som ikke var så greie med meg. jaja, nok om det. Godt du er i gang med skrivinga igjen. Sånt liker vi! Hilsen fra Indonesia