1. mars 2006

Jadda, så neida, så sånn er det...!

Jeg har skrivesperre. En gigantisk sådan. I slike stunder går det opp for meg at jobb i en avis som daglig spaltist gjerne ikke hadde gitt smør på brødskiva. Det hadde ikke gitt mer enn en tur på kontoret til sjefen, og fri fra klokken tolv. Og da helst langtidsfri som i Ikke-kom-tilbake.

Jeg har aldri vært særlig god på å skrive litt om dagen min eller slikt. Nå er det jo ikke så mye å si om mine dager. Det skjer nemlig så godt som ingenting. Men, siden jeg blir dritlei av å se de samme stygge bildene hver gang jeg kommer innom lunden, så får dere derfor nå mine siste bevegelser.

  • Jeg har klipt meg. Fornøyd med den egentlig. Visse folk så det ikke, men siden jeg ikke la merke til at den samme personen hadde brukt flere hundre kroner på solarium de siste ukene, så kan man vel si at man er skuls.

  • Jeg eier ikke økonomisk sans. Noe jeg enda en gang fikk bekreftet da jeg bare skulle en liten tur til nærmeste handelsstand for å kjøpe en flaske leskedrikk, og endte opp med en snowboardpakke.

  • På den andre siden eier jeg nå en snowboardpakke!!

  • Jeg spiser som en gal om dagen. Hver tredje time er det fram med brødskivene, gjerne tre stykker, salat, agurk og cherrytomater. Og bare så det er sagt: Jeg er sulten hele tida.

Nå. Opp med hånda de som syntes at dette var spennende lesestoff. Dette, Liv Jorunn, er grunnen til at jeg ikke har skrevet på en stund.

Jeg er sulten.

-Marianne-

5 kommentarer:

Eirin sa...

jeg syns nå dette var riktig så interessant lesning jeg. veldig kult at du har fått deg snowboard da! vet ikke hvorfor, men har har innbilt meg at du allerede hadde det. men det er en annen sak. også kunne jeg godt tenkt meg at dette mennesket som har brukt flere hundre kroner på solarium på ekstremt kort tid kunne gitt seg til kjenne:D

Liv Jorunn sa...

Det er hvertfall ikke jeg som har brukt penger på solarium, for jeg går i ett med snøen her i Trondheim. Ja, stemmer, jeg er i Trondheim nå, og det er veldig bra. Sitter på NTNU nå og snylter litt på maskinene her.
Vel, jeg syns blogg er gøy å lese samme hva som står jeg, Marianne. Jeg kan godt lære deg å skrive ordentlig fjas, for det mener jeg selv jeg er god på. God helg!

kissa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
marianne sa...

Ja men, det e du også Livvi! Og det e veldig kjekt å lese fjaset ditt!:)

Ken e det forresten so he sletta kommentaren sin? Nåkren so gav sej til kjenne som derette angra?;)

Agnetha sa...

haha. jeg syns det var litt interessant, jeg..er jo alltid morsomt å snik i andres hverdag..syns jeg da, i alle fall når de forteller den med innlevelse:) du er ikke den eneste som spiser, jeg er drittlei av å være sulten, det høres helt morbid ut, men..jeg er jo sulten hele tida.