19. februar 2006

Frustrasjonen stiger til uante høyder...

I går la jeg meg med friskt mot. Alt så virkelig ut til å gå rette veien. Jeg gledet meg til å sove. Kl 3:30 kom første varmebølge, tett påfulgt av en annen en snau time senere. Da disse endelig så ut til å være overstått meldte en ny plage seg - nemlig verdens mest stikkende og sviende hals. Det kjentes ut som om hele svelget mitt bestod av en gulrotrasp. Jeg blir så drit lei. Da jeg ringte på jobben for å si fra at jeg nok ikke kommer i morgen heller, fikk jeg beskjed om at vaktene mine allerede var dekket opp. Dagvaktene i allefall. Nattevaktene var de så generøse å la meg beholde. Dette betyr i praksis at jeg kommer til å labbe rundt her hjemme helt til onsdag kveld, og tar ikke krampa meg så kjeder jeg meg vel rett i hjel tenker jeg.

Men dette er ikke det som provoserer mest i kveld. Nunei. Nå skal det som sant er, sies at hadde det ikke vært for at jeg var litt oppgitt over personlig folkehelse, så hadde jeg heller ikke blitt så varm i toppen som det jeg ble av å se Tv2- nyhetene i kveld.

Muhammed. Du så møkka lei det går an å bli av en gjeng barnslige ekstremister. For rett ut sagt så er det etter min mening nettopp det de er. Seriøst umodne mennesker. Ja, ja, JAAA!! - det ble trykket bilder av Muhammed. Og ja da - flere har fyrt opp under. Som den fjompeministeren fra Italia som i en tv- debatt knappet opp skjorta og viste enda et bilde. Det var veldig lurt. Særlig i disse OL- tider. Han hadde sikkert følt seg innmari smart hvis noen hadde brukt bildet hans til å fyre opp med i en eller annen OL- leir.


Men når jeg ser hvordan de driver på rundt omkring, hva de sier og hva de gjør så får jeg bare flashback til ungdomsskolen og gutta på bakerste rad som alltid måtte ha gjengen i ryggen. Enten de skulle på dass, hente melk eller fram på tavla. Det er greit at det ble reaksjoner, men nå er det vel jammen meg på tide å bli ferdig vel? Blir de aldri lei? Hese i stemmen?

I kveld så jeg også et annet innslag der en liten muslimsk gutt på maks 4 år bli holdt frem mot en av lederne for Hamas for at denne skulle kysse og velsigne gutten. Og det hadde ikke vært noe rart i det - hadde det ikke vært for at fireåringen var utstyrt med maske, armyklær og GEVÆR! Hvem vil i det hele tatt vise barnet sitt i slikt?!?

Så til det som virkelig fikk meg til å se rødt. I dag ble fire ungdommer drept i en front mot front kollisjon med en trailer ikke langt fra Vestnes utenfor Molde. To gutter og to jenter - borte for alltid. Og hva viser Tv2- nyhetene først? Nyheten fra OL i Torino der det Østerikske OL- laget blir tatt i dopingkontroll. Makan til ikkefungerende dømmekraft i Tv2- redaksjonen skal du lete lenge etter. Jeg ble helt dårlig. I Enda større grad enn jeg i utgangspunktet er. Hvordan går det an å sende det som førstesak når det går nyheter fra OL 24/7?!?

Fytti så sur jeg ble av å skrive denne bloggen. *urk*

-Marianne-

5 kommentarer:

Liv Jorunn sa...

Du har ikke godt av å være syk, Marianne!

Anonym sa...

Enig me deg Marianne!

Jan Magne sa...

La oss håpe at bakteriane so he slått leir i kroppen din snart bryte opp, så vi fe dej tilbake i godt gammalt slag!

Anonym sa...

Oi, oi, oi. Ja, la oss håpe at Marianne snart er frisk. Det blir rett og slett altfor god tid til frustrasjoner når man er i en sådan situasjon. Når det gjelder prioriteringene til TV2-nyhetene, så er det IKKE første gangen, altså. Jeg har gremmet meg grønn og svart (og lyserød) mange, mange ganger over rekkefølgen på nyhetene. Og har det hjulpet? Ikke det minste.
Jeg leser også at du har ønsket deg bittelittegranne syk noen ganger, sånn at du kan være hjemme fra jobben og kose deg litt i senga isteden. Du, vet du hva. Nå er jeg 45 år og har ikke sluttet med det enda. Og jeg vet meget vel at det beste som er, det er å være frisk. At jeg aldri slutter. Straffen fikk jeg i forrige uke, da spydde jeg ut alt som var - og vel så det, i løpet av en natt. Det var jo ikke sånn syk jeg ville være.... Men, det bestemmer vi visst ikke helt selv.
Og en kommentar til: 3 uker til avreise - knips, så er dagen der!Jeg avslutter som jeg startet - oi, oi, oi!

marianne sa...

No går det oppover folkens! I natt fekk ej sove - og i dag kan ej gå opp trappa uten å måtte sette mej og kvile et kvarter ettepå! Det e so deilig..:)

Ej kjente ej va litt bekymra ette å ha publisert ditte makkverket ta en blogg i går kveld, bra å sjå at dokke teke alt ej seie me ei klype salt;)

Og Randi: 3 veke igjen til vi alle som ein henge over kvitt porselen på hovedflyplassen og kasta opp.