6. november 2005

Personalfesten kom, personalfesten gikk...

Fredagskvelden/natta var noe av det morsomste jeg har vært med på siden jeg flyttet hjem. Etter at festen på kulturhuset var til endes, gikk turen til Bryggen, det nyeste og mest kjærkomne tilskuddet av utesteder her hjemme. (Økt antallet oppholdssteder fra to til tre.) Her ble vi til dørene stengte og noen av de mindre sporty (og betraktelig skeivere) tok turen videre i taxi. Jeg ruslet den knappe kilometeren sammen med et par andre gjennom Fosnavågs gater, i duskregnet. Det som er så genialt med jobben er at miljøet er oppsiktsvekkende ungt. Vi er i stort flertall av unge mennesker i alderen 20 og oppover, og hvor de få som nærmer seg 40 glir inn like lett som oss yngre. Og på fredag var det lett å merke. Jeg har ikke ledd så mye på utrolig lenge. Vi endte opp en ti - tolv stykker på en knøttliten hybel, med singstar og andre festligheter. Før jeg visste ordet av det var klokken halv sju, og det var på tide å komme seg hjem og legge seg. En absolutt vellykket kveld som frister til gjentakelse.

Og antrekket ble selvsagt mer enn bare støvlettene ja... Er ikke grenser for hvor mange spørsmål jeg har fått om nettopp det da?! Bilder fra festen følger med, og når man finner et digitalkamera i løpet av natta, så sier det seg selv at man knipser i vei! Takk for lånet, Simone!;)4 kommentarer:

Agnetha sa...

looking smashing, darlin'!!! really!! :) gleder meg til Rio... what else is new.. :) *nattaklem fra en fan*

Lotte sa...

YOU'RE FABULOUS!! Absolutely stunning!

marianne sa...

Du store! :D Det va då veldig oppløftande tilbakemeldinga! Tusen takk!:) (E kje han forresten liiiitt sliten han på det nest nederste bildet...? Stakkars Stig.)

Anonym sa...

Loocking good;) *siklesikle*
Litt blonkje i aoene me eller?:P
Bra dåkke kosa dåkke:)