31. oktober 2005

Tekniske problemer..?

Er det bare min maskin, eller går det ikke an å scrolle lenger ned på siden enn til midt i det lange innlegget..? Greit nok at det var en smule langsmalt, men hallo...?!? Hmm... Gi en tilbakemelding på om det er sånn når du går inn her også da?

Jej! Ferdig med siste nattevakt! 5 uker til neste gang! O lykke på jord... I natt var det bare utrolig drygt. Trodde jeg skulle gå på en vegg sånn i 3- tida. Men alt går, og nå, endelig, kan jeg sove... Ekstatisk. Såg forresten på nyhetene at David Beckham kom til Trondheim i går, og måtte skrive autografer til en gjeng med Beckham- dyrkere. Det var da den ene mistet mobiltelefonen sin at jeg ble positivt overraska. Beckham gav en god dag i pressen som stod der men fulgte heller etter i retninga telefonen hoppet, plukket den opp og gav den til den (sikkert euforiske) fotballfjortisen som kom med et spinkelt "Thank you". "Thank you" Sa Beckham tilbake. Det syntes jeg var ganske koselig gjort. Er viktig å holde på folkeskikken selv om man blir superkjendis. Slik skal også jeg bli når jeg blir stjerne..!

Okay. God natt! Ha en fin dag alla i hopa.

-Marianne-

5 kommentarer:

Anonym sa...

Marianne! Kan ikke du ta en klatrehelg i Beregn snart??? Vet at du liker det....og bedre er det jo at jeg nå nesten er ferdig med Brattkortet mitt... kun 2 timer igjen av et kurs. jeg har vondt i kroppen min i dag!

marianne sa...

KØDDA du?!?! Livvi!! He DU begynt å klatre?? Ka so he skjedd? ken so he gjort ditte me dej?? Ej e klar!! Ååå, kjære mi tid! Ej e so klar ej! :D

Anonym sa...

Litt småfrekk den der, Marianne:) Jeg har begynt å klatre ja. Så det så!

marianne sa...

Ej verte helt varme inni mej. Å, Livvi..! Ej gler mej til vi kan klatre I LAG!:) Fantastiske greier! E det ikkje kjekt vel??

Anonym sa...

Veldig artig!!! Skal ta brattkort-testen i kveld:)